zaterdag 4 februari 2017

als je dit niet weet ben je niemand

in londen is er onlangs, in september 2016, een huis in brand gevlogen door de schuld van een glazen deurklink. door een raam scheen een zeer schuinse zon dwars doorheen de glazen deurklink op een stapel droge lakens, die op door de geconcentreerde warmte op den duur vlam vatten.

hebben een nefaste invloed op je lust en op je seksuele prestaties: stress, slaaptekort, weed, alcohol, antidepressiva. bevorderlyk voor seksuele prestaties: examenperiodes, verveling.

in japan, waar de werk-ethiek hoog aangeschreven staat, is het compleet sociaal acceptabel om in slaap te vallen op restaurant.


voor een opname van de dick cavett-talk-show-show in 1971 kwam er een gezondheidsgoeroe op bezoek om te illusteren hoe haalbaar én hoe gezond het is om grote hoeveelheden asperges te eten die werden gebakken un urine. een halfuur later, in de studio, onderwijl dick cavett een andere gast aan het interviewen was, ging de gezondheidsgoeroe stilletjes dood. uit respect voor diens familie is de opname nooit uitgezonden.

1 opmerking:

L. zei

hmm, misschien is het comfortabel in deze wereld om een 'nobody' te zijn...