vrijdag 4 augustus 2017

state of being, 4 augustus 2017tot één uur smiddags in bed blyven liggen lezen in de biographie van mary shelley, onderwyl, beneden, my vier kinderen het huis op stelten zetten. vervolgens meê aan tafel geschoven, voor een portie geronnen brood. vervolgens in de werkkamer, een uurtje voort-wroeten aan de tania-monoloog.
    om 17u met mollie de stad in, voor de tekenfilm "bigfoot", in de u.g.c.-cinema. het product kon er meê door, maar is zeker geen topper in de aard van "monsters & co" of zo. de vlaamse stemmen waren overigens zeer slecht, wegens té afgeborsteld. het verschil tussen een deftig europees cultuurding en een gemiddeld vlaams cultuurding, is als het verschil tussen een franquin en een studio vandersteen. de vlaamse cultuur zal àltyd een klein beetje een voze bysmaak hebben, niks aan te verhelpen. wie het er niet meê eens is, zit te erg zélf in dat vandersteen-kamp, om het te kunnen zien.
    's nachts naar alain hubert gereden voor m'n u.s.b.-stick.
    dan weêr voort-wroeten op de tania-monoloog.
    die shelley-biografie en die tania-monoloog: daaraan wil ik de maand augustus uitbesteden, zo exclusief en zo exhaustief mogelyk. wanneer ik niét met één van die twee dingen bezig ben, word ik zenuwachtig...

Geen opmerkingen: