zaterdag 28 april 2018

state of being, 28 april 2018

gezondheid - al veel te lang niet meer in bad geweest.

eten en drinken - vandaag frieten met kip, gemiddeld twee blikjes cola zero per dag.

slapen: aldoor veel te vroeg wakker, misschien door de schuld van die cola.

werk: nu dringend bezig aan die eenmalige lezing "de 17 verschillen tussen absurd en surreëel"; is veel werk, vooral 's nachts. maar ook erg boeiend.

dierentuin: nellie de dwerghamster zit tegenwoordig buiten, by de konynen, in plaats van in de werkkamer. de konynen zyn vandaag overigens hard aan het verschieten geweest van die hond van kim.

finance: als iedereen tydig betaalt, spring ik zeker ook de maand mei vlekkeloos door. merkwaardig: zopas klaagde geert beullens zelfs over belastingen en aanverwanten, niemand dat van hem gewoon zynde.

literatuur: moet aan die "de speler" van dostojevski beginnen - maar blyf geplakt aan die geschiedenis-tydschriftjes... over dat napoleon eigenlyk vooral met huurlingen werkte... duitse huurlingen...

muziek: na al die prince-lezingen, was ik bly om even van prince vanaf te zyn; maar: myn neef sam cornelis heeft me met myn neus weêr op die ene, verbluffende website gedrukt, met daarop letterlyk 850 verschillende aftershows van prince, die vooral met de koptelephoon  op, echt ongewoon graaf klinken. (mag van sam de url hier niet weêrgeven...)

het weêr: is er plotsklaps zwaar op achteruit gegaan...


Geen opmerkingen: