zondag 18 oktober 2020

alternatieve feiten

1. het vrouwelyke orgasme duurt gemiddeld drie keer langer dan het mannelyke.

2. een zeer uitgebreide enquete leert ons, dat met overschotten beyoncé de persoon is aan wie mannen denken wanneer ze zich verliezen onder de dekens, met wat verderop daarna in deze volgorde jennifer en kim kardashian. by vrouwen is de top drie, beginnende by meest populair, brad pitt, johnny depp, chris hemsworth.

3. een nonkel van chris hemsworth was rod ansell, de australische bosjesman op wie de hoofdrol in de film "crocodile dundee" is gebaseerd, maar die in 1999 doodging doordat hy verzeild geraakte in een salvo geweerkogels van de politie.

4. in de hôtelscene van "crocodile dundee" staat er op de achtergrond een televisie te spelen. by nader inzien is de film op dit scherm de western "major dundee" uit 1965, met in de hoofdrol charlton heston.

5. in 1957 speelde charlton heston in de televisieserie "climax", een van de allereerste kleuren-reeksen van CBS, veelal live gespeeld én live uitgezonden; iedere aflevering was een losstaand verhaal, wat een genre is dat wordt genoemd "anthology". alleen maar per toeval is "climax" een synoniem voor "orgasm."

6. dit was: orgasme - verschil man vrouw; verschil man vrouw - hemsworth; hemsworth - dundee; dundee - heston; heston - orgasme.

evaluatie; 7 op 10. goed begonnen maar de connectie in punt 5 is een beetje slap.

chris hemsworth... hoe kitscherig van
al die vrouwen...


3 opmerkingen:

Serge zei

Welke Jennifer?

Lies zei

Anniston?
kweenieze, Brad, Chris, Johnny...?

Vitalski zei

FB