donderdag 30 juni 2022

state of being, 1 juli 2022


vanmorgen, om tien uur smorgens, opnieuw, namelyk voor de tweede keer dit jaar, een werkelyke hypnose-sessie ondergaan. toen deze voorby was, dacht ik verward: "bén ik nu feitelyk wel gehypnotiseerd geweest?" (heel anders dan de vorige keer, toen ik nadien byna letterlyk op wolken liep.) toen zei ik hardop: "het enige dat er goéd aan was, is het feit dat dit my geld heeft gekost."
    maar direct nadat die gedachte door myn geest was geflasht, overkwam er my een vreemde soort van slappe lach, die een glimlach werd, die eigenlyk de rest van de dag heeft voortgeduurd. dus - nu weet ik het niet meer zo goed...
    speelt ook geen rol...
    alleszins ben ik een top-fan van professionele hypnose. het is niet te begrypen waarom daar niet véél meer gebruik van wordt gemaakt, in deze wereld.
    
myn oomzegster carmen is bezig, een nieuw boekje te destilleren uit de humus van teksten op deze blog. myn vriend sam cinic is intussen bezig, uit te vissen hoe ie voor my een nieuwsbrief kan installeren (indeed, lies robbeneiland: jy was daar ook al eens meê bezig...) zelf had ik, in de late namiddag, een langdurig telephoon-gesprek met ingrid van de arenbergschouwburg, met name doordat ik daar in april 2023 myn "best of" zou willen plaatsen ("gewoon blyven ademen")- doch het ziet ernaar uit, dat die agenda daar reeds helemaal vol zit. evenwel: ik speel reeds letterlyk een kwarteeuw iéder jaar in de arenberg; het bestààt niet dat ik aan die traditie zou verzaken. ik bén de arenberg - dwz: de arenberg kan héél gemakkelyk zonder my bestaan; maar ik kan niet bestaan zonder de arenberg.
    tussendoor wat aan het lezen in de mémoires van heinrich hoffmann, van de huisphotograaf van hitler. 




3 opmerkingen:

Serge zei

Ik vind Mailchimp een heel makkelijk en betrouwbaar middel om een nieuwsbrief te verzenden. 't Is bovendien gratis.
https://mailchimp.com/

LiesRE zei

Klopt!
Ik puzzelde met mailchimp...en toen werd ik ontslagen...

Vitalski zei

thanks!