zondag 9 april 2023

state of being, 10 april 2023


was dat even een paasdag van zuivere magie... het was niet even erg maar toch parallel met willy willy die keith richards mocht interviewen, en boudewyn büch aan tafel met mick jagger... heel even zweefde ik, leviteerde ik. de interviews vielen nog meê; die waren wel zeer aangenaam en alles verterend interessant, maar toen zat ik toch nog min of meer op myn stoel. de muzikale gedeelten waren echter buitenaards, de muzikanten deden erg hard een professionele best maar het kruim was daar bovenop de geniale wisselwerking van gary valentine met emma rotsaert; nooit eerder heb ik muziek zo erg "materie" zien worden, nooit eerder kwamen liedjes in dié mate als "waarheid" op my af.
    inderdaad: ik heb wel eens een selfie kunnen maken van myzelf met prince. twee weken daarna stond ik eigenaardig genoeg opniéuw met prince op een podium, en reikte hy zelfs zyn microphoon naar my uit om, gedurende één regel, zyn zang over te nemen ("everything you do is success", uit "cream"); dat was NOG raarder, NOG meer starstruck. maar dit hier vanmiddag was veel MOOIER.
    die energie ga ik nog een zéér lange tyd met my mede kunnen dragen...
    ik dank iedereen die erby was en die eraan heeft geholpen om het mogelyk te maken. maar ik dank ook iedereen die er niét by was maar die het mede mogelyk heeft gemaakt. ik dank ook chris van camp, die gary te logeren heeft ontvangen, en romeo spinelli, die speciaal voor gary zyn gitaar is komen brengen.

1 opmerking:

Jeroen B zei

Inderdaad magisch! Dankbaar dat ik erbij kon zijn!