maandag 10 april 2023

state of being, 11 april 2023




weêr die verwrongen rib. ter hoogte van myn hart, maar het is helemaal niet myn hart, het is aan de buitenkant, een bult aan de buitenkant van myn rib. "pyn by het hoesten?" vraagt luv. neen, wonderwel niet. alleen als je er je vinger op legt veel pyn.
    jy zal zeggen, ga naar de docter; maar een verwongen ribstuk, daar kan een docter toch niks tegen beginnen, die kan dat moeilyk in het gips leggen.
    het is lastig om meê in bed te liggen.

voorts een windstille dag vandaag, hoe uniek. om leêg te lopen, vooral bezig geweest met stofzuigen en opruimen. aan die ene verdomde tekening voortgewerkt, hoelang nu al? het blyft niet-goedkomen, nu opeens besloten het geheel onder water te dompelen, misschien dat er iets ontstaat uit die verruïnering.

naar het skate-park gefietst, op zoek naar skaters voor de dinsdagclub.

myn wonden gelikt in de schaduw van myn boekhouding; enorm veel beweging maar ook altyd maar kosten, kosten en nog meer kosten. het suckt dat ik in de bourla-schouwburg geen minste drankinkomst kan genereren, alleen maar ticket-inkomsten daar heb je te weinig aan... dat wist ik op voorhand maar nu is daar dat gevreesde moment van voltrekking.

gary lachman is terug naar london. iedereen is in manden. morgen (dinsdag) vroeg op, voor een of andere auditie voor rocco james conan.

oekraïne bezig met voorbereidingen voor een offensief. de roebel de voorbye twee maanden 35% gedevalueerd.

Geen opmerkingen: