vrijdag 23 juli 2010


we moesten er in dat hotel om twaalf uur weêr uit, dus hebben we maar vier uur geslapen,
maar ik moet nog even door;
de ironie van het lot wil dat ik nu meteen weêr moet ophangen - uitgerekend omdat ik besteld ben om zo dadelyk, rond twee uur vannacht, een prince-deejay-set te draaien in de white cat in gent...

vanaf hier stopt nu wel myn levenslange dwepen met prince; dit was de limiet; tyd voor iets anders.

6 opmerkingen:

Sam zei

Gelezen en heel goedgekeurd ... 'k kan me 'the ride' naar Parijs levendig voorstellen. Het heeft het effect alsof je vroeger toevallig in de één of andere domme MTV special een flard van een aftershow zag en je daarbij direct heel het concert begon voor te stellen.

Vitalski zei

thanks nephew

Serge zei

Nog naar Lucian Freud geweest ook? Of is dat voor de volgende keer?

Vitalski zei

dat zal dus voor een volgende keer zyn... misschien als ons moeder en ons vader daar in parys gaan tango-dansen aan de seine, begin aout...

Tamara (a.k.a LittleSis) zei

Bedankt dat je me lid gemaakt hebt van het Europese management van Prince, Vitalski, maar tot nader order ben ik nog maar een gewone fan met een zo mogelijk nog grotere levenslange obsessie dan jij ! (Prince mag me wel bellen als hij me nodig heeft !)

Grappig om te lezen hoe jij denkt dat je die passie voor Prince gewoon gaat opgeven. Als ik hier schrijf dat Prince in het najaar naar Nederland komt (met wellicht alweer een bangelijke aftershow), dan weet ik dat je hartje als begint te kloppen !

Vitalski zei

inderdaad laat me tydig weten waar!!!!
wow, krijgt hy nog eens de europese koorts??