woensdag 27 juli 2022

BLOG OP DONDERDAG




zonet wilden-ik weêr beginnen te bloggen - wat dikwyls, het klopt, ook maar een uitvlucht betekent om, als het mag, onderwyl wat naar de radio te kunnen zitten luisteren. evenwel: het is vandaag, begryp ik ineens, een donderdag - en, indeed: voor deze tydingen, de "vitalski-blog", is de donderdag tradioneel dé sabbatdag. ook goed wel juist; kan ik sumbiet nog gaan skateboarden...

myn onderbroeken zyn altyd heel erg gescheurd. waar het aan ligt is niet duidelyk. het is niet zo, beste lezers, dat myn achterwerk of anders myn voorsteven ergens scherpe randen zou hebben. echt niet!
    soms "priemt" er wel eens iets naar boven, schuins naar omhoog; maar dan nog: nooit op zo'n manier, dat dit werkelyk "scherp" zou kunnen worden genoemd - toch zeker niet letterlyk. al goed voor myn lief, trouwens.
    dus: het blyft een mysterie.
    vandaag ontdekte luv echter bovendien, op het internet, dat dit gegeven, zoals aangereikt hierboven, een meer universéél probleem blykt te zyn dan vermoed - dwz: dat er nog méér volwassen mannen op aarde rondlopen met, zonder dat zy dit begeren, gescheurde onderbroeken. plus, nog het meest opmerkelyk: ook in hun geval doet er zich in de buurt niemand voor die er de oorzaak van kan doorgronden. 
    dus: we kunnen wel, al kost het stukken van mensen, met de mangalyaan naar mars vliegen; zoals we ook wél, met wat moeite, kunnen uitrekenen hoe belgië eruitzag in het jaar 18 miljard voor christus - maar: waarom onze onderbroeken dikwyls openscheuren, weet niemand... niémand!!...

2 opmerkingen:

crowdserver1 zei

Vandaag heb ik een slecht tekstje opgesteld omdat het niet overtuigend genoeg is maar ik geef het hier toch even mee op de blog van Vitalski die zich soms ook druk maakt over velerlei dingen.
Een korte speech die valabel lijkt van Tom Van Grieken mocht die vrijuit spreken:
Geschiedkundig nog niet zo heel lang geleden hebben de Europeanen Amerika veroverd op de Native Americans en dan is de vraag of ons eigen volk eerst principe domineert op de omvolking die toen heeft plaatsgevonden. Moeten de ex-Europeanen het land verlaten om zo het eigen volk terug te laten primeren en domineren zodat er geen sprake meer van omvolking is? Ons antwoord is neen, want wie een land verovert, mag het omvolken en erover regeren ad infinitum. Zoiets hoeft dus nooit teruggedraaid te worden. Dat zijn nu eenmaal de spelregels op deze planeet. Zo zijn wij vandaag anti-islamitisch maar wie weet, in de toekomst, pro-islamitisch indien ze in een omvolking slagen. U zou dat aan ons niet zien maar het is wel zo.

Vitalski zei

:D