zondag 19 februari 2023

alternatieve feiten


1. een van de meest bepalende demografische evoluties van de voorbye 100 jaar is het groeiende aantal kinderen in steden, doordat vroeger in de agrarische sector kinderen geld opbrachten terwyl kinderen in steden alleen maar geld kosten.

2. het symbool van singapoor  (zie: photo onder) is een merlion, half leeuw half vis... de eerste lettergreep van dat woord komt van mer-maid, zeemeermin.

3. op de cover van de "dag allemaal" van deze week staat regi, met het opschrift: "dankzij kristel ben ik nu zelfs een betere papa geworden."

4. de elpee "another view" van the velvet underground is niet als een concept gemaakt, het zynde een compilatie van byeen geharkte losse tracks hier en daar.

5. johnny thunders was aldoor te stoned om zyn platencontracten na te komen, hy het daarom als een oplossing aanwendend om zelf materiaal van bootlegs af te halen en verzameld te laten worden, voor de elpee getiteld "bootlegging the bootleggers". toen hy twee jaar later opnieuw werd gevraagd om dringend weêr een plaat te maken, stelde hy voor: "kunnen we niet doen, bootlegging the bootleggers part 2?"

6. op de wikipedia-pagina van de stijn van opstal staat nergens vermeld waar hy ergens, in het jaar 1979, geboren is.



Geen opmerkingen: