maandag 6 mei 2024

state of being, 7 mei 2024


een meeting in het clubhuis met de zaalbeheerder. van myn kant waren jenne decleir, nick thyson, daniel zonder de leeuwen en philip goldface van de party, quasi zonder het te hebben georganiseerd. het is inderdaad zoals andy warhol het eens stelde: "met zyn tweeën heb je gezelschap, met zyn drieën een bende, met zyn vieren een feestje." het weêr was zacht en alles zag er puik uit... de elektrische fiets deed het ook zeer goed, en ik had een stevige sjaal rond.
    nu, wanneer ik dit alles weêr zo zorgvuldig als altyd, voor jullie aan het noteren ben, is het halfzes in de oeverloze namiddag - en: het is bezig met regenen. de kleine middenstander in my, dwz dé c.e.o. van de dinsdagclub, grypt meteen naar de buienradar. regenweêr heet absoluut knudde voor de dinsdagclub.
    de vâpeurs van gisteren zyn weg - doch of ik werkelyk, zoals jullie willen weten, helemààl genezen ben, laat zich niet uitstippelen, doordat ik sowieso van een heleboel pillen en poeders ben doortrokken...
    financieel is het hard boksen, achter my om is iedereen aan het fluisteren dat ik ze binnenhaal met kruiwagens, en effectief bén ik wel een superster, maar jullie hebben geen idee van de tegenslagen, de onvoorziene hindernissen, de schurkenstreken, de b.t.w. die overal nog eens bykomt (zes procent voor performances, eenentwintig procent voor goederen). als je hier wil parkeren, neem dan ook myn handicap.

    

Geen opmerkingen: