maandag 10 oktober 2011

tv-star

jullie lievelingsnachtburgemeester was te gast in banana split op vtm vandaag (=te maandag...)



Bart Kaëll hard aangepakt door Bulgaarse buitenwippers in Bananasplit op VT4

Bart Kaëll hard aangepakt door Bulgaarse buitenwippers in Bananasplit op VT4

Vrijdag, 7 oktober 2011 - 11u08

Zanger Bart Kaëll heeft al heel wat muzikale watertjes doorzwommen. In de zevende aflevering van Bananasplit gebeurt dat ook letterlijk, wanneer twee stoere Bulgaarse veiligheidsagenten hem van een boot dreigen te gooien.

Ze twijfelen immers of Bart wel echt een goede zanger is. Filip Meirhaege werd ooit wereldkampioen mountainbiken, maar bewijst in Bananasplit dat hij ook kans maakt op het wereldkampioenschap onschuldige voorbijgangers beetnemen. Vitalski haalt verder het slechtste in zichzelf naar boven om architect Filip Deslee eens stevig te schofferen. Een uitzending vol Filippen, verborgen camera's en hilarische scènes.

Bart Kaëll in paniek op Bulgaarse Marie-Louise
Wanneer Bart Kaëll ontdekt dat hij mag optreden op een boot vol Bulgaren die hem niet kennen, is hij even verrast. Maar Bart is een zanger van de wereld en hij wil ook op deze Marie-Louise het beste van zichzelf geven. Maar wanneer twee stoere en vooral erg brede Bulgaarse bodyguards zijn collega Filip D'haeze overboord gooien, begint Bart stilaan bleekjes uit te slaan. En het wordt er niet beter op wanneer de twee veiligheidsmannen Bart dwingen om te bewijzen dat hij zanger is.

Filip Meirhaege is het fietsen beu
Ex-wereldkampioen mountainbike Filip Meirhaege legde in zijn leven al heel wat kilometers op de fiets af. En daar word je moe van natuurlijk. Daarom besluit Filip het vanaf nu over een andere boeg te gooien. Hij fietst rond in Leuven en haakt zich vast aan ijverige fietsers, die plots voor twee moeten trappen. Fluitend en volledig ontspannen laat Filip zich zo lang mogelijk meevoeren in de hoop dat zijn werkpaarden niets in de gaten krijgen.

Vitalski verklaart oorlog aan Filip Deslee
Zeggen dat Vitalski geen fan is van huizenjager Filip Deslee is een groot understatement. Althans, dat blijkt uit een column van de hand van de Antwerpse schrijver en stand-upcomedian die zogezegd verscheen in de krant. Radiopresentator Stefan Ackermans nodigt Filip uit in de studio en laat hem even bellen met Vitalski, die zich ook live in de uitzending eens goed laat gaan tegenover de arme Filip.

Bananasplit, maandag 10 oktober om 20.55 uur op VT4

Geen opmerkingen: