woensdag 8 augustus 2018

state of being, 8 augustus 2018

in tien stappen.

1. puzzelen aan de decap-voorstelling...

2. half-crazy worden door alwéér trouble rond de musical. agenda-matige onzin, het tekort aan repetitie-tyd en middelen.

3. twee uurs aan een stuk door boekhoudkundige rotzooi voor sabam. als je zéker zou weten dat het wat opleverde, was het goed - maar sabam is een geblinddoekte juriste, de ene keer is het bingo en de andere keer besta je niet; en er is niks dat je kan doen. écht "het slot" van franz kafka.

4. voor die sabam eerder op de dag op bezoek geweest, de hitte door, by danielle teuwens op de varkensmarkt, die er alles van afweet.

5. nu regent het,- fyn... maar: van my mag de hittegolf nog voortduren. zeker als ik volgende week in staraja russa vertoef, by het water.

6. myn visa-kaart doet het zomaar ineens niet meer. raar, en ook vervelend, want ik moet vyf nieve t-shirts hebben.

7. de geluidsboxjes van myn laptop zyn ook ineens kapot. zeer vervelend. ik denk door een bepaalde, waanzinnige hoge, scherpe fluittoon van een opname van het decap-orgel...


8. rocco james conan kykt savonds graâg met my naar "the beastmaster", maar eigenlyk is dat toch te bloederig voor kleine kinderen. "toen ze die mensen in het vuur gooiden, daar heb ik niet van wakker gelegen - maar toen jyzelf die film zag toen je nog een kindje was, kon jy toen slapen van dat lachende skelet?" (ik was toen een kind van twaalf, niet van zes...)


9. myn broêr serge en myn neef sam zyn nu op het moment, voor de musical,  een filmpje aan het maken; het laatste van alles; ik wil er naartoe, op het eilandje - maar: het regent te hard. die regen is wel een verademing, en die bliksem is ook mooi. (maar aan zee toch mooier dan in antwerpengrad betonstadt.)

10. oké dan.

1 opmerking:

serge baeken zei

Boven de Schelde was de bliksem betoverend.