maandag 25 maart 2024

state of being, 26 maart 2024


1. een bestelling gekregen voor een tekening, en daarom, tydens dat tekenen, naar de nieuwste aflevering kunnen luisteren van myn lievelings-podcast, "de nieuwe contrabas".

2. dat is het beste dat er bestaat: op bestélling tekenen; omdat ik weet dat ik niet kàn tekenen, vermag ik tydens het tekenen wel eens te verzuchten:" waar ben kik meê bezig?"; doch als iemand ernaar vrààgt en ervoor betaalt, dan is dàt probleem van de baan.

3. we live in a financial world.

4. na het vloggen (zie: hieronder, by afterLink), toch een goed uur lang bezig geweest, de machine-kamer nog eens grondig op te ruimen. subiet, maandagnacht, al even over en het weêr naar het clubhuis, om ook dààr al een paar dingen op orde te brengen.

5. de hel van die twee mensen die zyn opgepakt in rusland als zynde de "verdachten" van die moskouse terreur-aanslag (tussen aanhalingstekens, want wie zyn ze écht?); de hel van het gegeven dat die zyn gefolterd onderweg naar de "rechtzaal" (ook tussen aanhalingstekens, want waar is er daar nog een échte rechtzaal?); en de bovenhel van het regime dat die foltering niet verdoezelt maar open en bloot en graâg wereldwyd in beeld brengt.
    adolf hitler.

6. toch met luv verder-gekeken naar "wild at heart". op de franse markt heet die film niet "la coeur en desert", maar "sailor et loulou".    ):

7. làng konden we niet kyken want mollie heeft vandaag en morgen geen les, zoals dat gaat met middelbare scholieren, al die dagen thuis omdat de leraren moeten vergaderen, des te beter, ik ben tegen scholen.

8. good night.

Geen opmerkingen: