dinsdag 4 april 2017

alternatieve feiten

1. zonder vleêrmuizen, die voor de bestuiving zorgen, zouden er geen bananen en geen avocado's bestaan.

2. als een vleêrmuis bloed tekort komt, krygen ze bloed van andere vleêrmuizen, die daartoe in de mond van de behoeftige vleêrmuis bloed uitbraken.

3. de huismoeder connie cox uit los angeles was het zo beu dat haar zoon zoveel rommel in huis achterliet telkens wanneer die op kot vertrok, dat, op een dag, in zyn studentenkamer, die zoon een gigantisch postpakket kreeg geleverd; hy deed het pak open: om in te zien dat zyn moeder hem al die rommel had nagestuurd, met daarby dit briefje:"ik ben niet jouw huismeid!!"

4. in de jaren zestig werden de verenigde staten opgeschrikt door "cowboy bob", die een gehele reeks banken overviel, telkens binnen de zestig seconden tyds, en telkens zonder wapens. toen die mens op den duur toch gevangen werd, bleek die "cowboy bob" een vrouw te zyn, een zekere peggy jo tallas (zie photo), verscholen onder een cowboyhoed en achter een zonnebril en een valse baard. na haar gevangenisstraf trok ze er opniéf op uit. toen de politie haar aanviel, trok ze een speelgoedgeweer, maar werd ze net zo lief doodgeschoten.

5. het breed verspreide nutteloze feit dat ieder mens in zyn slaap jaarlyks een zestal spinnetje opeet en/of inademt, is absoluut onwaar, omdat spinnen meteen op de vlucht slaan voor de trillingen van menselyke ademhaling.

Geen opmerkingen: