maandag 29 oktober 2018

state of being, 29 october 2018


zoals je hierboven reeds kon zien: dat was even doorduwen, het voorbye weekend. de voorbye nacht, van vrydag op zaterdag, was vooral zo slapeloos doordat ik een kortstondige koortsaanval op bezoek kreeg, inclusief overgeef-sessie op het toilet van de werkkamer... ik ben niet "ziek", maar kamp al een week of twee met een kapotte keel, veroorzaakt door die uiterst langdurige maar microphoon-loze prince-lezing in ede toen; de mooiste zegen was de voorbye dag evenwel deze volgende: in middelbeers, na de boekenbeurs, bleek ik een halfuur vroeger daar te zyn aangekomen dan verwacht - zodat ik, in het totaal, een totaal zalige slaap van dertig minuten in de auto vermocht te beleven; die slaap was goed voor de voorbye drie dagen - én tevens goed voor de komende drie dagen!

onderweg in de auto hoorden-ik mollie op een ogenblik tegen rocco zeggen:"het enige dat ik echt wil, is beroemd worden - dus het enige dat telt, is dat ik de héle tyd moet opvallen."

hier aan zee eveneens een ronduit adembenemend aanstranden... het sjofele huis staat pal in de duinen, dus met géén autoweg tussen onze voordeur en de zee in... op zoek als ik altoos ben naar de utopische herbeleving mynrt magische kinder- en jeugdjaren in het mythische camping cosmos, westende, kan de graal niet nog dichter benaderd...


Geen opmerkingen: