dinsdag 7 april 2020

alternatieve feiten





1. de eiffeltoren werd door guy de maupassant zo erg gehaat, dat hy er soms binnenin ging zitten eten, gewoon om er daartydens dan niet op te hoeven te kyken.

2. een opvatting van de maupassant luidt, dat de enige respectabele passie die er bestaat, de passie is van de gierigheid.

3. volgens friedrich engels, de goeie vriend en co-auteur van marx, wordt iedere beschaving in essentie aangedreven door gierigheid.

4. om aan mogelyke repressailes te ontsnappen, publiceerde friedrich engels, wonende te bremen, zyn anti-kapitalistische krantenessays onder een pseudoniem, namelyk friedrich oswald.

5. lee harvey oswald (zie: photo), vermeend moordenaar van john f. kennedy, wàs een marxist, maar heette dus écht oswald.

6. de eerste president bush ontsnapte ternauwernood aan een autobom-aanslag, in kuweit, toen hy daar een universiteit ging bezoeken, in 1993.

7. in 1993 verviel het auteursrecht op de eiffeltoren.

8. dit was: eifeltoren - maupasssant; maupassant - gierigheid; gierigheid - engels; engels - oswald; oswald - kennedy; kennedy - bush in 1993; 1993 - eiffeltoren.

Geen opmerkingen: