woensdag 21 februari 2024

state of being, 22 februari 2024


op woensdag ben ik meestal groggie. vandaag al zeker. gisteren was ik rond halfvier snachts nog naar het clubhuis moeten terugryden - omdat ik my realiseerde, het vergeten te zyn geweest, de chauffages daar uit te zetten.

ik zàg er ook uit als een scharminkel vandaag - maar een goed flink bad deed toch wonderen. maar eigenlyk zou ik er van smorgens tot snachts moeten uitzien alsof ik iédere seconde paraat zou staan voor een photo-shoot, eigenlyk moet je àltyd flashy en netjes gekleed gaan. daar ben ik wel het tegengestelde van, ik voel my in myn slordige lelyke kamerjassen schuldig vooral tegenover myn dochter.

dat grote krokodillen-schildery is klaar - én het is reeds verkocht alweêr. het was eigenlyk al verkocht toen ik er nog aan bezig was; de definitie van succes. goed: ik vraag er geen duizenden euro's voor - maar ik bén dan ook niet picasso, ik bén dan ook niet myn grafisch geniale broêrs. ik ben maar don vitalski.

doch ik ben een diesel. na de dag lang verneuten aan ik weet niet wat, halve youtube-filmpjes en het wasmachine uitladen, ben ik rond middernacht toch heftig in gang kunnen schieten; byzonderlyk met het opdirken van de gig in sint-niklaas binnen twee weken. nét op tyd die boel eens bekeken - want: zonder dat ik er erg in had, blykt dat die zaak reeds volstrekt is uitverkocht.


"fruktir ef endrun" - sold.



Geen opmerkingen: