maandag 29 april 2024

state of being, 30 april 2024


vooral smorgens ben ik steeds een wrak. alsof ik dood moet. doch geleidelyk aan geraak ik in vorm. meestal is het allereerste dat ik doe, het in- en/of uitladen van de afwasmachine. wat op zich best merkwaardig is: dat het nooit gebeurt, dat er my daar niéts te wachten; altyd en altyd staan daar besmeurde eetborden en verbikkelde pollepels klaar... alsof we, zuiver wat dàt betreft, niet een gezin zyn, maar een scoutskamp.
    overdag voornamelyk bezig geweest met de voorbereiding voor morgen, wanneer ik weêr de blueface wordt. voornamelyk bezig geweest met het klaarzetten van alle soundtracks, het opdirken van de precieze artiestenlyst - het is een oneindige bataclan, rààr dat ik tot voor kort toch wél tegelykertyd parttime lesgever was; hoe valt dit nu te combineren met nog wat anders?
    in de late namiddag met rocco james conan gaan skateboarden aan het pleintje van de watertoren.
    te eten gekregen, al twee dagen op ry: rystebry met verder ongeveer niets... maar als je honger hebt, eet je àlles...
    subiet naar de broodautomaat; tot vorige week was er een automaat hier letterlyk om de hoek, die broodleverancier was een fan van my, we troffen elkaâr soms om vier uur snachts, juist wanneer hy het brood kwam leveren, dan zei die jonge bakker: "wauw! ik lever het brood aan don vitalski!" welke appreciatie my goed doet, niét omdat ik ydel zou zyn, wél omdat het supersterrendom my pas op veel te late leeftyd is overkomen.-  doch inmiddels is die automaat daar weg - en moet ik, om snachts nog brood te kunnen halen: de auto nemen.
    vreselyk...
    myn laptop begint weêr te ruisen.
    jammer, ik kwam anders best op dreef...


1 opmerking:

crowdserver1 zei

Er nog snel aan toevoegen dat wanneer ik train tegen een AI tegenstander, in wedstrijdverband of niet en met zelfgekozen moeilijkheidsgraden, of met de ballenmachine train die oneindig veel instellingen heeft die men kan bewaren, ik tegelijkertijd ook naar eender welke audio kan luisteren die verkrijgbaar is via een webbrowser. Podcasts, radio, spotify en noem maar op en dat is een grote meerwaarde die mijn Meta Quest 3 biedt. Tafeltennissen met audio zonder iemand te storen en omdat ik een klein infraroodlampje heb, kan ik zelfs in een volledig donkere kamer spelen.