dinsdag 19 december 2017

state of being, 19 december 2017
een volmaakt evenwichtige dag. en dan het volgende. na een normale dosis huiswerk, vertrek ik rond halfvier snachts eventjes naar myn broêr, hier om de hoek, om die man zyn projector terug te brengen. heerlyk zacht bollen met die splinternieve vervangwagen, door muisstille, nachtelyke straten. nadien ook eventjes gaan tanken, wegens naftbak extreem ledig. en dan weêr zeer langzaam naar huis sjezen, ik denk nog: daar zou ik desnoods ook een column over kunnen produceren, over het plezier van uiterst langzaam door de stad cruisen, om vier uur snachts (je moet nu eenmaal iedere week twee onderwerpen hebben...) tenslotte de wagen in zyn achteruit de garage in ryden, sweet en soft. uiterst voorzichtig ook, nooit eêr in myn leven zo voorzichtig een garage in gereden, en zo bekwaam. en dan toch ineens: krrrrrrràààààâck.
    ???
    wa nu weêr, dees kàn ni...
    dees kàn ni waar zyn!!
    meteen uitstappen, om te zien; aan het plafond van de garage hangt er een kabel voor de elektrische besturing van de garage-poort; de !!!#$%ù£@&#!!!-antenne op het dak is achter die kabel blyven steken. resultaat: die antenne hangt nu los uit het dak.
    waarom moet dees nu gebeuren!!!...
    godverdomme, is da verzekerd of wa nu weêr?
    en dan weêr naar binnen: de garage-poort gaat niet meer automatisch dicht, die kabel zelf, lezers, is dus ook uit haar hengsels gerukt.
    de laatste paar dagen moeten mercurius en sint-christopher my echt hébben precies, wa is dees nu voor ZEVER, en da nu weêr op het eind van den dag!
    sorry voor al deze suffe perikelen hier de laatste tyd...

Geen opmerkingen: