donderdag 4 april 2024

fanzine 9/10


TELEX


De PIKKEDIEVEN hebben een nieuwe cd uit. Die komen ze voorstellen in de LEGENDARISCHE DINSDAG CLUB op dinsdag 23 april. Hun bemiddelingen om een verzoening tot stand te brengen tussen de DON links en rechts KATASTROOF, zyn voorlopig gestrand, maar versaagd wordt er niét.*** YASSIN HENS, die vandaag in de DINSDAGCLUB solo optreedt, namelyk tapdansend in een gloeiend hete kom gortepap, is spilfiguur van het alom geroemde “DE BETONNEN JEUGD”. 10 en 11 mei is er een DINSDAGCLUB in DE COSTA, op Sint Andries - en dan komt de BETONNEN JEUGD daar eveneens gas geven. ***  dinsdag 14 mei komt MICK HARVEY opnieuw naar de DinsdagClub. Op 15 augustus speelt de DinsdagClub opnieuw op de Bolivardplaats, “Het FEEST VAN ALLEDAAGSE WAANZIN.” Dat is de schuld van Deelder-plagieerder NOOIT NOOIT, die trouwens ook de schuldige is van het feit dat we op 19 april met de DinsdagClub optreden in VORST NATIONAAL (snel reserveren! Aantal tickets beperkt!)


RANKING

Speciale momenten in de DinsdagClub


1. Die keer toen BAZART, in Transit Permeke, in de dinsdagclub het voorprogramma speelde

2. Die keer toen NIELS DESTADSBADER in de DinsdagClub in de keuken kwam.

3. De Club live in Worm, Rotterdam, en alle chaos vandien, door de schuld van SYNTHIA SPANK.

4. Die keer toen we op drie dagen tyds de BOURLA uitverkochten.

5. Die keer met founding BLONDIE member GARY VALENTINE in De Groene Waterman;

6. Gewoon het idee dat we op één jaar tyds, drie keer in de Minard spelen.

7. Die keer toen clubleden erby uitkwamen, dat SLONGS en JENNE een geheime SM-relatie hadden.

8. De ongelooflijke steun die we onlangs mochten krijgen van het fantastisch sympathieke team van PLEIN PUBLIEK, zonnestroomstraat, Antwerpen

9. Die keer toen, in het VOLKSHUIS, SINT-NIKLAAS, JENNE met zyn rug in een spiegel uit 1910 viel, terwyl hy piano aan het spelen was; die gehele spiegel aan diggelen - maar: hy bleef gewoon voortspelen. (“Is normaal voor een SM-er,” lacht SLONGS)

10. Die keer toen LUC HUYBRECHTS in de Ommeganckstraat een liedje zong van Rod Stewart.




Geen opmerkingen: