maandag 8 april 2024

state of being, 8 april 2024


de hele nacht wakker gelegen. zonder aanwysbare aanleiding, ook niet in de ban van één of ander gevoelen. gewoon "niet slapen". gelukkig de komende dagen nergens dringend naartoe, geen examens, geen verbouwingen om zeven uur smorgens.
    overdag liggend in de zetel, zoals altyd; vooral digitaal reklame maken voor de dinsdagclub, doch ook druk bezig geweest met de on-line verkoop van het dinsdagclub roddelblad. bovendien zeer druk gewerkt aan de voorbereidingen voor de komende geïmproviseerde avond in de groene waterman, komende vrydag (met de jongeling nick thyson.)
    in de late namiddag met mollie gaan wandelen. mollie is een echte doorstapper; ik volgde haar maar, we liepen gelyk vanaf waar we wonen, dwz aan de schynpoort, voorby het m.a.s. tot aan de schelde-rivier... onderweg babbelde ze my honderduit over haar leven, wat behoorlyk uitzonderlyk is. zo ben ik letterlyk en figuurlyk in één keer bygebeend.
    rond tien uur savonds met suzy electric en goldorak in het clubhuis, stock-tellingen voor de brouwer. goed bezig, goed goed...
    als een uitvlucht om naar de nieuwste aflevering te kunnen luisteren van myn enige lievelings-podcast, "de nieuwe contrabas", rond middernacht beginnen te arbeiden aan een nieuwe tekening, en daar opnieuw in een staat van genade terechtgekomen (zie hierboven: prent vd week). 
    inmiddels werd het halftwee snachts. all well in kromsky's hell...

1 opmerking:

Anoniem zei

Ken het gevoel, al blijk ik nog onbekend te zijn?