maandag 8 april 2024

state of being, 9 april 2024


heden is het elf uur savonds...
    na een zeer typische vitalski-binnendag...
    je hebt binnendagen en buitendagen, die contrasteren zéér fel met mekaâr; ofwel ben ik eenzaam - ofwel ben ik op een trouwfeest waarvan ikzelf de gefêteerde bruid speel...
    uniek was het lekkere weêrtje, al kwam ik dus byna niet buiten. zou dit mogelyk wezen - myn 52e lente in aantocht?
    voor myn werk hoef ik eigenlyk niet na te denken, gewoon de computer aanzetten en alle vragen die op my afkomen, beantwoorden. gewoon aldoor alles stap voor stap in orde brengen. facturen betalen - maar ook foutieve facturen ontmaskeren. de adressen noteren van wie het roddelblad in hun brievenbus willen hebben. checken of nancy het eventuéél zou zien zitten, om in de snuffel in brugge voor een keer helemaal gràtis op te treden.
    en dit zodoende maal honderd...
    aldoor keihard bezig - en toch zeer rustig aan, geborgen.
    ik ben bly dat myn erotische leven met luv nog steeds op scherp staat, na al die jaren tezamen, al achttien jaren tezamen, alsof het één weekend was. 
    ook ben ik zeer bly met ondermeer youtube. het specifieke nieuws dat je daar kan volgen, de meest obscure muziek die je daar kan bovenhalen... je kàn je nooit meer vervelen...
    savonds één halfuur met rocco op bezoek by m'n pa en ma, die maken het ook uitstekend.
    morgen word ik weêr de blueface... goedzo, goed mogelyk zyn dit de beste dagen van myn volwassen leven...
    greg zei me vorige week, dat zyn leven meestal een "5 op 10" is... hoewel ikzelf een behoorlyk getormenteerde geest ben, kyk ik daar hard van op. vandaag was alleszins een 10 op 10.

Geen opmerkingen: