zaterdag 15 april 2017

het

het erge is dat m'n gewone boekenkasten nu compléét overhoop liggen...

3 opmerkingen:

sam zei

Diene "Insatiable" achter dat witte aapke, is dat een rode en roze LP?

Vitalski zei

rose...
een jaar of veertien geleden heb ik je op een feestje wel eens gezegd:"ik heb jouw 'insatiable' nog altijd in huis, ik zal die morgen eindelijk eens komen terugbrengen." toen zei jij:"nee hoor, je hébt die mij al teruggegeven." ik zei:"ben je daar zeker van??" jij zei:"ja, zeker!" dus dacht ik, tiens, dan heb ik écht meer bootlegs in huis dan ik zelf dacht...

sam zei

Ja, dat kan wel kloppen - dat ik dat gezegd heb. Maar dat was dus mis. Die is wel degelijk van mij, gekocht in het zesde middelbaar op Romereis in een louche kelder - ik denk in Milaan, maar het kan ook Rome zelf geweest zijn, moeten wachten tot thuis om te horen wat er eigenlijk op stond - want dat stond nergens op de hoes of LP gedrukt.

Jammer dat die rode er niet (meer) bij zit, want die vond ik beter dan de roze. Het was wel degelijk een dubbelelpee. De rode is misschien in een andere hoes terecht gekomen?

Nu ... dat wil niet zeggen dat jij nu plots 1 bootleg minder zou hebben. Ik heb nl. hier ook een dubbel LP van jou liggen. (ik zal foto via facebook sturen, want dat kan ik hier niet).

Is dit allemaal nog belangrijk, nu dat ik (wij) zoveel ouder ben?
Niet echt - behalve dan, op die Insatiable staan:
-een rehearsal van let's go crazy
-een making of van Another lonely christmas (hij is het alleszins aan zijn band aan het uitleggen hoe ze dat moeten spelen)
-een oh when the saints - dollen op de piano

Het zijn die 2 laatste (en ook wel een beetje die eerste), die al jaren terug zou willen horen. Maar omdat ik de rode beter vond dan de rose, vrees ik dat die op de rode staan en niet op de rose. De rest van de plaat waren bootlegs die je op andere plaatsen ook wel terug vond. Maar die lonely christmas heb ik echt nergens anders nog terug gehoord.

Van het vinyl lig ik niet zo wakker, maar de muziek zou ik wel eens willen terughoren. Kan jij LP's digitaliseren? Ik heb zo'n platendraaier om dat te doen. Kan ik jouw bootleg ook ineens omzetten als je dat wil.

Of we organiseren een ruil, ergens op een duistere plek, ver weg van alle camera's (en dat zijn er veel in deze stad) in Antwerpengrad. Of net heel publiek: de zoo. Dat heeft iets suske en wiske achtigs ... in de apekooi of zo?

Sam

Er is een fout opgetreden in dit gadget