zondag 24 september 2023

ad nestor

bewaak myn conditie. bestuur zoals eêrtyds, myn carrière. bezorg my opnieuw die belachelyke grote successen, zoals je die my in maart, april en mei bezorgde. maak, m.a.w., het najaar minstens zo vruchtbaar als het voorjaar.

heb begrip voor myn gulzigheid, maak dat myn streven naar macht niet iets verwerpelyks is. zegen met succes ook myn vrienden en myn collega's. geef my de kracht.

maak dat myn gebeden inderdaad zo kinderlyk en zo materialistisch mogen zyn.

maak dat morgen vroeg wanneer ik met de fiets ben, de wind zo draait, dat ik die zowel by de heen- als de terugweg in myn rug heb blazen. maak dat de elektrische huur-fiets nooit wordt gestolen. dood alle schurken. wurg alle echte fascisten. sla met een hamer aan splinters de schedels van alle aggressoren die souveryne landen binnenvallen.

bescherm vrouwen tegen en verlos vrouwen van de afgryselyke knoet van het taliban-regime.

zegen myn auto, maak dat op één of andere manier ook myn carrière als graficus terug vruchten afwerpt. maak dat ik opnieuw zo'n mooie prenten kan produceren als in de zomer van 2022, maak dat ik daar de tyd voor vind of anders dat ik daar de meest bekwame assisenten voor vind.

drink zelf yoghurt en ezelinnenmelk. verschyn dinsdag 26 september aan ons in een menselyke gedaante. maak dat het op de dinsdagen in de toekomst niet te warm wordt maar dus zeker ook niet te koud. 

genees de rug van philip goldface.

Geen opmerkingen: