donderdag 4 april 2024

fanzine 8/10


HEBBEN SLONGS DIE VAN ONGS EN JENNE DECLEIR EEN GEHEIME SM-RELATIE?

Van onze verslaggever CHRIS VLASSELAERTS


CHRIS VLASSELAERTS treedt iédere week bij ons op - maar zyn optredens duren precies 60 seconden. Dat lykt funky, in waarheid zet dit kwaad bloed. Zoveel is duidelyk - ziehier immers het artikel dat hy voor ons heeft gemaakt…

“Het is pertang niet persoonlyk,” meêsmuilt VLASSELAERTS. “Ik wilde er eerst niet eens meê naar buiten komen, maar goed: JAN FLUO MAN, DANNY VANHOUTTE, ABBY CURIOUS en INGE REYNIERS hadden erover vergaderd, en die vonden het, zeiden ze, té belangryk.”

“Waarover gaat dit dan?” Vraagt JO FAKIR lachend - op dit moment nog bezig, één stutpaal te installeren. Terzyde becommentarieert hy: “De backstage van de DinsdagClub is de lààtste backstage ooit, waar nog romantiek bestaat. De dingen die hier gebeuren! VANJA LENAERTS die zich helemaal insmeert met bakboter, om te worden proper gelikt door DIRK CORNELIS, niet voor niks huisphotograaf van het CLUBHUIS. TRISTAN ZONDER ISOLDE die in tranen uitbarst: omdat NONAME CHAOS hem heeft laten zitten - et cetera. Maar - dit hier slaat alles, goed luisteren…”

“Heel eenvoudig”, aldus VLASSELAERTS, niet zonder zelf op de schoot te zyn gaan zitten van ANJA VANHEUCKELOM. “We kwamen rond halfdrie smiddags al in het CLUBHUIS aan, namelyk om daar te stofzuigen. Normaal zorgt DANNIE KLEEREN voor het stofzuigwerk, maar de laatste jaren pleegt hy te diep in de Duvel te duiken, vervolgens niet meer het verschil kunnende zien tussen een stofzuiger en een drillboor- het personeel van de DinsdagClub zwémt in gratis drankjes. Ook LENIGE LENNERT en ERICKCKCKCK HARRISON drinken zich helemaal klem op kosten van de C.E.O. Plus: alle artiesten komen gratis optreden - maar MAURO PAWLOWSKI kreeg voor zyn vorige, zeer korte optreden naar het 1500 euro cash uitbetaald. Dus: niét via een overschryving, niét via payoniq, maar cash. In de dinsdagclub is het àltyd CASH!!!!”

“Behalve,” zegt OWEN GREY, die voorby komt met, kennelyk, een zéér sexy string door zyn kont, “Behalve als je op reis bent naar HAWAÏ.”

“Dus - we waren hier veel te vroeg,” gaat ANJA in zyn plaats verder. “En - wat zagen we? Overal brandde er kaarslicht, de chauffage stond op 38 - en: uit de backstage hoorden we opeens een oneindig zwoel geluid opdoemen.”

JENNE DECLEIR LIEP HELEMAAL NAAKT DOOR DE BACKSTAGE


“Was hy niet gewoon misselyk?” Vraagt JAN LAMPO, die intussen doodgemoedereerd op de trappen is gaan zitten, een cognac in zyn handen, maar tegelyk toch op zoek naar een pleister, wegens slaag gekregen van PIERRETTE. “Ik heb gehoord,” gaat hy nu voort tegen ANJA VH, “Dat jy altyd té abrupt start en stopt met je camionette, zo erg dat zowel JENNE als JAN DE SMET daar al van hebben moeten overgeven…”

“Neen,” zegt DC JONES KING JOHNSON, die opniéuw in de backstage komt, ditmaal om SENNE IS DE PANDA te stalken. “Het waren, naar het schynt, en zeer duidelijk ook, seksgeluiden.”

“We hebben het met onze eigen ogen gezien. MOOMER heeft er zelfs photo’s van gemaakt. Ook DANTE IN DE KETEL heeft er photo’s van gemaakt. JENNE DECLEIR en SLONGS hebben een SM-relatie. JENNE was door SYNTHIA SPANK ondersteboven aan het plafond opgehangen, helemaal naakt, en SLONGS was hem er serieus van langs aan het geven.”


“Klopt het dat GOGO JOKE een relatie heeft met die zanger van KAMMENIBOEMSKI?” Vraagt JO FAKIR, zyn hanekam opzettend. “Dat,” antwoordt hy zelf, “Is vast weêr een heel ander verhaal…”

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Mag ik er op wijzen dat ik me nooit zou insmeren met ordinaire bakboter, maar met echte roomboter. Uit de keuken van een oud kempisch vrouwtje waar de tijd lijkt te vertragen.
Ze verandert de room langzaam in gouden boterparels, als kleine geschenkjes van de natuur. En zo ontstaat eruit de handen van dit wijze vrouwtje niet zomaar boter, maar een magische dans van smaken, klaar om elk broodje (in dit geval mijn lichaam) te omhelzen met haar hemelse smaak.

Vitalski zei

:D

Lies J. Van Aelst zei

Aha!Anoniem ontmaskert!

Anoniem zei

😁😁😁

Anoniem zei

Nu gaan meer mensen lezen. Jeuij

Daniel zndr Leeuwen zei

Terwijl ik dit.lees eet ik zo'n frans stokbrood met boter. Er moest eigenlijk nog kaas of ham op, maar nee, alléén maar boter.. heerlijk. Of zoals 'Guido d'Italia' (die niets met Italië heeft) steeds zegt wanneer ie dronken is, kortom altijd zegt : " Echte boter ! Lekerrrrr ! "