donderdag 26 oktober 2023

state of being, 26 october 2023


dinsdagavond, live on stage in de dinsdagclub, zag ik my genoodzaakt aan het publiek te verkondigen, dat we nog maar één gig voor de boeg hadden, en dat we vanaf begin november naar een andere plek zouden verhuizen. de eigenaars van deze venue konden daar niet meê lachen, en lieten my woensdagochtend verstaan, dat ik dat afscheidsfeestje volgende week dan maar op myn buik moest schryven - met andere woorden: dat ik er nu metéén, vandaag reeds uit lag.
    de dinsdagclub werd dakloos.
    nog diezelfde dag, woensdag, trokken goldface, suzy, emma, beversluis en ikzelf ogenblikkelyk de baan op, op zoek naar een àndere plek. fyne ontmoetingen, maar nooit echt bingo... pas op: intussen nog andere katjes te geselen; donderdagavond zomaar eventjes de minardschouwburg, en daarstraks, woensdag-avond, tseef leeft.
    ziehier echter: nog nà tseef leeft, alias de woensdagclub, hadden we om halfeen snachts nog een meeting op één specifieke locatie: "plein publiek", uitgebaat door iemand uit vosselaar (!), in het midden van de panoramische petroleum-velden, antwerpen zuid. halfvolle maan. 
    how rock& roll can you be?
    meteen de gehele deal bezegeld, meteen dus een gloednieuwe steck gevonden.
    ik heb al veel slaag gehad, dus ik ben opgeleid tot scepticus, maar ikzelf heb hier een goed gevoel by; dit is gestuurd geworden door ad nestor, zovéél karma kan je niet zélf, in je eentje genereren...



2 opmerkingen:

LiesRE zei

We gaan dit gewoon doen!

Valérie Van Dijk zei

How rock and roll can one be…?
YOU GUYS ROCK!
Het waren zeer spannende momenten om zo plots, zo snel een nieuwe locatie te moeten vinden…
Maar het is jullie gelukt : BRAVO en ook een dikke oefffff !