donderdag 28 maart 2019

alternatieve feiten

1. de song "travelling westbound" van rev rev rev staat momenteel te spelen, en klinkt zo goed, dat ik dacht, die titel moet ik even noteren, anders vergeet ik die...

2. prachtig: de eerste videoclip die ooit werd gespeeld op mtv, was "video killed the radio star".


3. in één aflevering van de x-files zitten gemiddeld 78 verschillende scènes, en in dat aantal zit nauwelyks enige noemenswaardige variatie.


4. de stem van "shaggy", in de serie scooby doo, wordt ingesproken door casey kasem (zie photo.) de man stierf een mysterieuze dood, nog steeds niet opgehelderd.

1 opmerking:

crowdserver1 zei

Een ingrijpend alternatief feit:
In de toekomst, en zeker in de verre, wordt al het werk door machines en robots gedaan. Dan zullen regeringen wel geld moeten drukken voor alle burgers die niet meer hoeven te werken. En dan zal men inzien dat regeringen al veel eerder geld konden drukken. Voor de nuttige en noodzakelijke dingen in hun begrotingen. Dan zullen ze ook inzien dat ze op die manier alle belastingen al hadden kunnen afschaffen.
De toekomst leert ons dus dat we zonder belastingen kunnen en dat regeringen in de plaats daarvan geld maken uit het niets voor de nuttige en noodzakelijke dingen in hun begrotingen.

Meer hierover vind je in de volgende petitie:
https://www.petities24.com/afschaffing_van_alle_belastingen_dankzij_geldcreatie