woensdag 1 maart 2017

state of being, 1 maart 2017

in vraag en antwoord, de gemakkelykste tekst-vorm die er bestaat, en wel daarom juist...


gegeten: aardappelen, op dewelke ik per ongeluk enorm veel zout had gestrooid. toch helemaal integraal opgegeten, weggooien ook geen optie. was evenwel erg genoeg om misselyk van te worden...

gezondheid: zéér diep onderhuids al een paar dagen dat gevecht tegen de griep, met wel de gezonde ezel aan de winnende hand. alleen wanneer ik in slaap val, is dit steevast een zeer koortsachtige slaap, ook om vyf uur in de namiddag, niet zonder dat ik ondertussen begryp wat de kinderen allemaal uitspoken.

excursie: naar de dierentuin. tydens de regenval het nieve restaurant in. zeer aangenaam. de gorilla's ook van erg dichtby gezien, oog in oog.

lectuur:"het boek tegen de dood" van elias canetti. namelyk telkens wanneer ik moet gaan plassen, wat dus wel letterlyk vyftig keer per dag is.

serie:"dry water", ziet er niet slecht uit, wel erg statisch, maar lekker serieus.

film:"tombstone". retro. kim valmer. goedgekeurd - en toch het laatste kwartier niet willen uitzien, wegens "uiteindelyk is dit toch tydversmos".

werkethiek: maart wordt een extreem bezige maand...

niveau van kniezen: het vroege voorjaar is altyd ietwat zorgwekkend; een bang wachten op de resultaten van de bureaus die myn stuff verkopen. nu wel reeds voldoende signalen om my inderdaad enigszins zorgen te maken... maar: dan ben ik vooral kwaad op myzelf; op myn 46e levensjaar nog steeds onvoldoende zen in stock hebbende.

muziek: myn vroege-eighties vinyl bootlegs van prince; "chocolate box", "turn it up", "crucial",  - dwz de real thing...








Geen opmerkingen: