dinsdag 7 maart 2017

state of being, 7 maart 2017


zelf-recensie betreffende myn bezoek aan wim helsen op winter-uur:

*het viel my op dat ik er tamelyk verschrompeld uitzag. plus ook met van die traan-ogen. in myn gedachten blyf ik vierentwintig, maar als je zoiets dan ziet, moet je dat toch by-stellen. een gezonde dosis lelykheid is ook niet slecht, alleen vond ik het een tikkeltje te introvert.

*voorts een kleine verspreking; krishnamurti werd natuurlyk niet geboren begin negentiende eeuw, maar wel begin twintigste eeuw.

*wim vroeg:"is De Verloren Zoon" ook geen parabel, waarop ik dan antwoordde:"ik geloof van niet, wegens te omstandig," maar uiteraard is de verloren zoon ten zeerste wél een parabel. buitendien had ik ook niet tegen wim mogen zeggen dat hy zich bezighoudt met one-night-stands; meteen na de opname zei wim:"dat heb ik in heel myn leven misschien maar een of twee keer meêgemaakt."

*voor de rest was ik toch weêr heel erg goed. de laatste tien jaar ben ik ongemeen gefocust by zowat alles dat ik doe...

3 opmerkingen:

Lies zei

Je verschijning was goed hoor, alleen wou ik met mijn vingers door je haren gaan, dan zie je er wat jongensachtiger uit.

Krissie zei

dat delen...dat is wel iets...ik heb toch zonet het tekstje, de parabel...geschreven in mijn tekstjesboek en heb ook met een andere gevoel naar mijn zelfgeplukte katjes gekeken :)
dank daarvoor,
Kristin

Robert Baeken zei

Geboortejaar van K is 1895 Dus toch 19de eeuw, maar dan eind 19de eeuw